Ei saa aikaseks kirjottaa tänne. ksinkertasesti ei vaa saa aikaseks^^.

Miks elämä ei mee koskaa niiku elokuvis? Joo elokuvis  saattaa olla ala-mäkii mut lopuks kaikki menee hyvi ja oot loppu elämäs onnelline mut oikees elämäs ei oo mtn takeit et lyöät jonku ja oot sit onnelline siihe asti ku kuolet. Todellisuus on perseest. Mut minkäs teet?

Soni tuli tänää meille. Ja mentii anttilaa ostaa äitille äitien pv lahja. Se sai sit hajuveden. Ja sit pyöräiltii satamaa ja syötii jätskit yhel laituril~ Ja se vesi oli helvetin kylmää. Ja ku oltii syöty ne ni mentii A-keinuu pyörii ja oli hauskaa ku Soni ei osunu maaha kertaakaa. No siis lähinnä miusta. Ja sit mentii halkosaareeja siel oli vedes sellane jättitukki ni yritettii työntää sitä "maailmalle"  heittämäl kivii siihe et se lähti ajelehtii johonkii. Ja ku siit ei tullu mtn ni päädyttii olee kiven heitto kisaa ( ja selvis et miust ei oo mihinkää siin lajis) ja lopuks heitettii leipää. Sonin ennätys 2 pomppuu, miun 0 pomppuu...
Sit meit käskettii takas meille ja päätettii mennä sellasest jumalattoman iso mäki ylös. Soni polki ykkösel sen sinne iha ylös ja mei seiskal luovutin puoles välis ja talutin sen sit siit sinne. Ja lopuks laskettii se alas. Ja polettii toine jättimäine mäki ylös.

  Ja sit tultii takas meille ja ruvettii vetää jotai lorui jos taputetaa käsii yhtee ( mm. Empumpii pallerii... , coca-cola "klapklapklap".. ja kammastani löysin mä pienenpienen täin jne muita klassikoita) ja onnistuttii kehittämää omakii ( my name is hönttiliini, herneliini tsikatsika pumpumtsikatsika pumpum maissilapsimaissilapsi I HATE YOU  ja ton viimesen lauseen sanon mie ja Soni sanoo PUM)
 Ja sit meil oli Pokemon tietovisa (joka ei päässy kirveen pitkälle ku ainoosta mie muistin pokemonei) joka vaihtu frendit tietovisaa jonka mie voitin 6½- 5½ ( WOW eli pisteen erol~) Ja sit ne lähti.

Day 01 - Your favorite song - Chameleon circuit Blink (väliaikaisesti koska en ole varma tuosta)

Day 02 - A song that makes you happy

Day 03 - A song that makes you sad

Day 04 - A song that reminds you of someone

Day 05 - A song that reminds you of somewhere

Day 06 - A song that reminds you of a certain event

Day 07 - A song that you can dance to

Day 08 - A song that makes you fall asleep

Day 09 - A song from your favorite band

Day 10 - A song that no one would expect you to love

Day 11 - A song that describes you

Day 12 - A song from your favorite album

Day 13 - A song that you listen to when you're angry

Day 14 - A song that you listen to when you're happy

Day 15 - A song that you listen to when you're sad

Day 16 - A song that you want to play at your wedding

Day 17 - A song that you want to play at your funeral

Day 18 - A song that makes you laugh

( Gomennasai tuo kopiointini erään toisen blogista~)

Mutta Bye-Bah~