DamdadamdadadadamdadamdadaDA  LOVELOVELOVELOVELOVE OLEEE <3
Jotai hyvää ranskas kyl on. Sil on hyvä Parti kappale euroviisuis <3 En oo kuunnellu sen ku about 50 kertaa kahen päivän sisäl<3

Kunno vammasta. ENÄÄ VIIKKO PERUSKOULUU JÄLEL VOI OMFG MITÄHITTOO~~ Ja sit *snif* *snif* en nää enää ketää Oonkoha mie kenties läheisriippuvainen? Toiv. en. Muute mie oon kyl jo aika säälittävä. VITTU pakkoks miun on olla tälläne... MYHMYHPÄÄ.
Ja saan siis niin paljo kaikkee aikaseks ku istun koneel~~

Kunno vamu päivä.
Aluks kässää. Ja tehtii jtn vammasta( siis oikeesti kuka tekee vittuukaa jollai helvetin värianalyysillä??? ja onks se mein vika jos miut ja Anniinaa väsytti joten ruvettii leikkii nuppineuloilla. ). Ja sit liikuntaa. Ja pelattii PESÄPALLOO SIIS VOI JUMALAUTA!  Mut onneks se oli vika peruskoulun aikane liikunnan tunti joten mie en mulkoillu sitä opettajaa nii pahasti. Kunnes se rupes lässyttää jtn siit et juoksin vittu rajojen ulkopuolel. Huomasin et miul on aikas saatanan lyhyt pinna...  Mut en sit sanonu mtn.
Ja sit bilsaa. Jost mie en muista mitää... Mitäköhä mie oikei tein siel? Höh no ei voi mtn. Ja sit äikkää. Ja se opettaja oli ilmeisesti kuvannu miut ku piettii jtn puheit vaik oltii sovittu et se ei kuvais<3 ( puh oli noin 20 sekunnin pitune sontaläjä jonka olin väsänny välkällä... HEHE)  Mut onneks kukaa ei saanu sitä laitetta toimimaa et oltais voitu kattoo ne uuestaa niiku tälläsen jälkikidutuksen merkeissä...

Ja eilisest sen verra et meil oli juhla-kahvitus jos oli btw ihan saatanan vahvaa kahvii. Muute vaa jotai traumoi kahvista... Ja meil oli kolme ekaa tuntii normisti kouluu ja sit häippästii saijan kaa niille vaihtaa vaatteet ja syömää ruokaa ( rusinoita ja domino keksi)  Ja miul oli pääl se miu valkone mekko Ja TUKSUKKAHOUSUT<3 Ja ne kauniit arvet miun jalois näky iha mukavasti... Ja meist otettii pelkäst ysi luokast kuva... Voi saatana. Mie varmaa näytin niin edustavalta... Et jes ja kaikki ysit saa sen kuvan... VITTU. Mut ei maha mtn. Mutta. Minullaon tylsää joten teen jotaikin. Tai en mut IHAN SAMA. 

Day01- Your favorite song - Chameleon Circuit - Blink
Day02- Song That Makes You Happy - Nightcore (III) - Amore <3

Day03- Song That Makes You Sad- Mando diao - Dance With Somebody

Day04- Song That Reminds You Of Someone- Elvis Preley - Hound dog
Day05- Song That Remings You Of Somewhere- The Runaways - Dead End Justice
Day06- Song That Reminds You Of certain Event - vocaloid- Honey
Day07- Song You Can Dance To- Kagamine Len - Butterfly on your left shoulder
Day08- Song That Makes You Fall Asleep- New World Discovery
Day09- Song From Your Favorite Band- Paramore - Crushcrushcrush
Day10- Song That No-one Would Expect You To Love-
Day11- Song That Describes You-
Day12- Song Your Favorite Album-
Day13- Song That You Listen When You're Angry-
Day14- Song That You Listen When You're Happy-
Day15- Song That You Listen When You're Sad-
Day16- Song That You Want To Play At Your Wedding-
Day 17- Song You  Want To Play At Your Funeral-
Day 18- Song That Makes You Laugh-

Bye-Bah~~<3<3